Warme kersen Griekse yoghurt & granola
Een heerlijk ontbijt in de herfst en winter deze warme kersen met Griekse yoghurt & granola. Ultiem comfortfood in de vroege ochtend. Ik zeg doen! De kersencompote is in 15 minuten klaar en kun je makkelijk voorbereiden. Even opnieuw opwarmen en genieten. Je maakte er helemaal een feestje van als je ook de granola zelf maakt. In mijn recept zit wat venkelzaad en dat smaakt heerlijk bij deze kersencompote.
Kersencompote recepten
Deze compote is natuurlijk niet alleen lekker met Griekse yoghurt maar wat dacht je van een toetje met een mini pavlova en mascarponeroom? Of met zelf gemaakte vanille-vla?
Ontbijt recepten
Er staan er een paar op de site. Maar eigenlijk eten wij meestal hetzelfde hier. Zoals veel mensen denk ik… Mocht je toch een keer wat anders willen proberen kijk dan naar:
Bagel met zalm en doperwt hummus
Vruchtenbrood gemaakt met thee
Ingrediënten
Voor 4 personen
Voorbereiding 5 minuten / bereiding 15 minuten
4 porties Griekse yoghurt
1 recept kersencompote
1 recept granola
Optioneel: blaadje munt
Bereiding
Maak de kersencompote. Of doe dit van tevoren en warm even op.
Serveer met de Griekse yoghurt, (zelf gemaakte) granola en eventueel een blaadje munt.
Reageer, je e-mail wordt niet getoond