Cook!

Winter Wostok cocktail

Winter Wostok cocktail

Winter Wostok cocktail. Het hoofd ingrediënt voor deze cocktail kun je niet op iedere straathoek krijgen maar ik hoop toch dat ik je kan verleiden even verder te lezen. Want deze wintercocktail is de moeite waard. Hij misstaat niet bij een lekker haardvuurtje. Need I say more….

Wostok limonade

Deze ‘Mad professor’ cocktail wordt gemaakt met Jägermeister, sinaasappelsap en Tannenwald limonade. Hoe zeg je..? Ja, limonade gemaakt van sap van de pijnboom. Een lekkere smaak die goed past bij de winter. Deze Tannenwald ofwel ‘dennen’ komt van het Duitse merk Wostok. Zij maken echt lekkere, niet te zoete, limonades met verrassende combinaties als: dadel-granaatappel, peer-rozemarijn en pruim-kardemom. Benieuwd naar de herkomst van Wostok? Ik schreef er deze blog over.

Andere cocktails van Wostok

Op de site van Wostok vind je overigens nog meer cocktailrecepten die de moeite waard zijn. Dus wat flesjes bestellen krijg je geen spijt van. Dat kan inmiddels via verschillende webwinkels.

Meer cocktail recepten

Zelf heb ik ook een aantal cocktail recepten gemaakt en die vind je hier:

Cocktail Prosecco & Grand Marnier

Cocktail Prosecco & Limoncello

Makkelijke Mojito

Cocktail Prosecco Rozen & Frambozen

Ingrediënten

Voor 1 cocktail

4 cc Jägermeister

4 cc vers sinaasappelsap

Wostok Tannenwald naar smaak (begin met een scheutje en schenk eventueel bij)

Schijfje sinaasappel

Cocktail met Wostok limonade

Bereiding

Doe de Jägermeister, sinaasappelsap en Tannenwald in een mooi glas. Roer door. Voeg wat ijsklonten toe en een schijfje sinaasappel.

Winter cocktail

Reageer, je e-mail wordt niet getoond