Recepten

Mocktail met Siegfried

Mocktail met Siegfried

Nee ik dronk geen drankje met Siegfried.. Het is de naam van een ‘botanical’ dat je gebruikt om een mocktail te maken. Al een tijdje ben ik ‘on the hunt’ voor lekkere alcoholvrije drankjes. Steeds vaker laat ik de wijn en cocktails passeren en kies voor een alcoholvrije variant. Heerlijk de dag erna…! En deze Siegfried Wonderleaf vond ik wel de moeite waard om hier een ‘recept’ aan te wijden. Dus geen advertentie, gewoon fan…

Welke tonic gebruiken?

Voor deze mocktail gebruik ik de elderflower tonic van Fever-Tree. Ook erg lekker met Seedlip trouwens (ook een botanical). Sowieso zijn de tonics van Fever-Tree heerlijk.

Recepten voor mocktails

Op de site vind je binnenkort nog een recept voor een Virgin Mojito en zodra ik meer lekkere drankjes gevonden heb zal ik het hier ook aanvullen.

Recepten voor cocktails

Wil je toch een keer een cocktail maken? Dan heb ik hier wat lichte varianten voor je. Drinkt fijn, niet te zwaar…

Cocktail met limoncello & prosecco

Cocktail met prosecco & grand marnier

Ingrediënten

Voor 1 mocktail

50 ml Siegfried

100 ml Tonic, ik gebruik Elderflower van Fever-Tree

Plakje limoen

Alcoholvrije cocktail met tonic

Bereiding

Schenk de Siegfried in een mooi glas en vul aan met de tonic. Leg het plakje limoen erin. Serveer koud.

Mocktail met Siegfried Wonderleaf

Reageer, je e-mail wordt niet getoond