Remastered: Alles beweegt....!

Verwonderen bij Remastered

Remastered: Waar zijn we mee bezig.... Remastered: Fascinatie bij Jeroen Bosch Oude meesters in Remastered Remastered: Het verval der aarde Onze creaties ;)

Verwonderen bij Remastered. Wij dartelden langs scholen vissen en wuivend zeewier. Renden met een grote glimlach achter digitale vissen aan en bewogen ze met onze handen in het water uiteen. Om ons vervolgens te verbazen over de talloze Jeroen Bosch figuren die over, door en langs elkaar heen bewegen in een caleidoscoop van kleuren en vormen. Hypnotiserend en fluorescerend wordt je meegenomen in een onvoorstelbaar wondere wereld. En dan moet het mooiste nog komen….

Nieuwe oude meesters

Ik heb het over ‘Remastered’ in Rotterdam. Zelf noemen ze het de ‘See Hear Feel Experience’ en het maakt de verwachtingen meer dan waar. Je wordt ondergedompeld in een (interactieve) nieuwe wereld van oude meesters. Het is de mooiste ervaring die ik in lange tijd gehad heb.

Lekker kleuren

Na een wervelwind aan ervaringen mag je je eigen creatie vormgeven en scannen waarna jouw luchtballon, raket of ufo beweegt over het grote scherm in de centrale hal. Erg lollig om te doen! Mijn luchtballon en de ufo van vriendin Stephanie zweven over een van de foto’s hiernaast/hieronder.

Wat moet ik zeggen…? Ga er gewoon naartoe! Echt doen, je krijgt er geen spijt van…. De totale ervaring duurt een uur maar de beleving blijft nog lang hangen.

Waar vind je Remastered?

Je vindt Remastered onderaan de Erasmusbrug in Rotterdam. Vlak naast de parkeergarage aan de Gedempte Zalmhaven. Check de website www.remastered.nl

Jeroen Bosch kookboek

Soms komen dingen op een onverwachte manier samen. Een paar weken geleden vond ik in een museum in Nijmegen het boek ‘Puntneuzen & kersenpitten’ verhalen en recepten uit de keuken van Jeroen Bosch. ‘Barokke fantasie, middeleeuwse levenslust en dan ook nog je eigen schranspartij kunnen aanrichten’ staat er op de voorkant. Je snapt…ik was verkocht, hahaha… Jeroen Bosch twee keer tegenkomen in twee weken, dan moet ik daar wat mee doen toch?

Over het boek schrijf ik binnenkort nog een blog. Al bladerend kwam ik onder andere deze recepten tegen die mij meteen nieuwsgierig maken….! Vergulde soep wat niet is wat het lijkt want het zijn wentelteefjes, maar dan anders… en Groene Toerte. Wordt vervolgd…

Reacties

  1. Stephanie says:

    april 11th, 2023 at 12:08 pm (#)

    Wat een fantastische ervaring was het inderdaad. Bijna niet te beschrijven, maar het is je goed gelukt.

  2. Inge van Duijnhoven says:

    april 11th, 2023 at 12:23 pm (#)

    Inderdaad, eigenlijk niet te doen en dat zegt genoeg… Een feestje was het!

Reageer, je e-mail wordt niet getoond