Penis project of paddenstoelvoetjes

Penis project of paddenstoelvoetjes

Kunstmatig gekweekte penis Zwarma van paddenstoelvoetjes Ribben met groeistructuren

Geen houdbaarheidsdatum meer maar een verpakking die verkleurt naarmate de bacteriegroei toeneemt. Of Zwarma van de voetjes van paddenstoelen. Klaarblijkelijk hebben de tot nu toe ongebruikte voetjes van de oesterzwam precies de juiste sappigheid en structuur om perfecte shoarma van te maken. En ribben met groeistructuren waar gekweekt vlees aan groeit. Eenmaal ‘volwassen’ kunnen de aan elkaar gegroeide spareribs van elkaar worden losgemaakt om samen te delen.

Of wat te denken van het Tiger penis project waar de verbinding gezocht wordt tussen bio technologische voeding, kunstmatige dierlijke medicinale ingrediënten en het voorkomen van verder uitsterven van bedreigde diersoorten.

foto’s: 1 – Kunstmatig gekweekte penis voor gebruik in traditionele Chinese geneeskunde – Kuang-Yi Ku. 2. Zwarma van de voetjes van oesterzwammen – Doreen Westphal. 3. Ribben met groeistructuren voor gekweekte spareribs Yuval – Yancovitch.

Dutch Design Week 2021

Zomaar een greep uit ideeën voor ons voedsel van de toekomst. Tijdens de Dutch Design Week 2021 ben ik vooral op zoek gegaan naar innovaties rondom dit thema.

In mijn laatste blog ’50 ingrediënten van de toekomst’ schreef ik er al over. Rond 2050 hebben we zo’n 10 miljard monden te voeden. Dat kan niet op de manier zoals we nu ons voedsel verbouwen en zeker niet met de huidige verspilling van voedsel.

Oplossingen voor de toekomst

Nou moet ik zeggen dat ik me nog niet op een kunstmatig botje zie zuigen om de vleessappen eruit te krijgen maar het begint wel hier… Bij deze mensen die nadenken over toekomstige oplossingen. Veranderingen gaan traag maar de urgentie van deze kwestie wordt steeds voelbaarder. Ik ben dan ook benieuwd wat er over 30 jaar op ons bord ligt.

Ben jij nou ook nieuwsgierig? Morgen kun je nog een kijkje nemen bij de DDW en je verwonderen over wat ons (mogelijk) te wachten staat…

Reageer, je e-mail wordt niet getoond