De smaak van Lievendaal

715 maaltijden – het zit erop!

715 maaltijden – het zit erop! In de afgelopen paar maanden hebben we zoveel mensen ontmoet waarvoor we een beetje, en soms een groot, verschil hebben gemaakt. 715 verse maaltijden zijn er in 9 weken rondgebracht in Lievendaal. Buren mochten buren opgegeven. Mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken, of die altijd klaar staan voor een ander. We zijn trots dat we dit voor elkaar gekregen hebben. En een beetje weemoedig dat het nu afgelopen is. We hebben het gedaan voor al die mensen die het nodig hadden, en die het verdiend hebben. Met liefde.

Wat mij het meeste bijblijft na 9 weken maaltijden bezorgen zijn de reacties van de mensen. Een blik in de ogen, een hartelijk dank je wel, en hier en daar een traan. Het was een hectische periode, maar meer dan de moeite waard.

En De smaak van Lievendaal gaat verder. We blijven zoeken naar manieren om buurtbewoners met elkaar te verbinden. Hier doen we dat met een kookboekje. Met verhalen en recepten van buurtbewoners. 18 mensen hebben inmiddels een persoonlijk verhaal met ons gedeeld en een recept gegeven wat iets voor hen betekent. Deze boekjes gaan we uiteindelijk ronddelen in de wijk. Hoe mooi kan werken in een buurt zijn… #inspirerend

Reacties

  1. Stephanie says:

    juli 24th, 2020 at 3:14 pm (#)

    Top geregisseerd! Klinkt voor herhaling vatbaar. Ben erg benieuwd naar het kookboekje.

  2. Inge van Duijnhoven says:

    juli 24th, 2020 at 3:16 pm (#)

    Dank je Steef… Boekje wordt top!

Reageer, je e-mail wordt niet getoond