Treurpeer in de achtertuin

Ik heb een dilemma…

Ik heb een dilemma en jullie reactie nodig….. Frank is goed aan het herstellen van Corona. Volgende week laat hij zich opnieuw testen om zeker te weten dat hij virusvrij is en dan kan hij zelf weer patiënten helpen. Nu de kasten zijn opgeruimd😉 merk ik dat ik zelf ook weer aan de slag wil. En daar zit precies mijn dilemma. Naast persoonlijke verhalen heb ik ook reisblogs met allerlei bijpassende recepten klaar staan over Marrakesch, Valencia, Bali etc.. Maar zitten jullie daar, in deze tijd, op te wachten? Natuurlijk kan het afleiding en inspiratie bieden maar ik wil je ook niet nodeloos frustreren met dingen die nu niet bereikbaar zijn. Laat het me weten……! De bloesem op de foto is overigens een treurpeer in onze achtertuin.

 

Reacties

 1. Stephanie says:

  april 5th, 2020 at 11:23 am (#)

  Lieve Inge,

  Hebben we juist in deze tijd waar we tussen vier muren gehouden worden, wat overigens prima is en waar we ons graag aanhouden als dat ons allemaal wat oplevert, niet behoefte aan een beetje buitenland? Juist nu sta ik meer dan ooit in de keuken, denk ik aan momenten met vrienden en familie, wat nu even niet kan en probeer juist die gevoelens dan met mijn gerechten weer op te halen. Dus wat mij betreft, verblijd ons met je reisverhalen en de gerechten (lowcarb :-))die daarbij horen. Nu kan het even niet, maar straks weer wel, alleen zal het nooit meer het zelfde zijn. Xxx

 2. Inge van Duijnhoven says:

  april 5th, 2020 at 12:05 pm (#)

  Dank lieve Steef… Ja, we missen allemaal de contacten met familie en vrienden. Zal blij zijn als wij samen weer een keer de keuken in kunnen duiken.

Reageer, je e-mail wordt niet getoond