Een kakkerlakje & chocolademousse?

Chocolademousse met een kakkerlakje?

Een kakkerlakje & chocolademousse? Een kakkerlakje & chocolademousse? Kakkerlakjes om te versturen Boekjes met recepten Kakkerlakjes om te versturen

Chocolademousse met een kakkerlakje? Dat zal toch niet? Gruwelijk, niet voor te stellen…! Zou je in dat geval het kakkerlakje voelen kraken tussen je tanden? Het lijf van zo’n diertje lijkt mij toch wat taai. Maar ach, laten we die weg niet bewandelen… Want deze kakkerlakjes zijn namelijk een stuk aangenamer dan de kriebelende beestjes die je liever niet in je eten tegenkomt…

Kakkerlakjes

Ze verspreiden zich in rap tempo en wanneer de aarde wordt platgebombardeerd dan nog zullen kakkerlakken overleven. De makers van deze kakkerlakjes hopen dan ook dat ze zich zullen verspreiden over Nederland en België als ware het een kakkerlakkenplaag. En ik ben het hartgrondig met ze eens. Want déze kakkerlakjes zijn kleine meesterwerkjes. Waar heeft ze het over hoor ik u denken…  Mooie, aangrijpende, hilarische en troostende boekjes. Klein genoeg om te versturen en groot genoeg om van te genieten (klik op foto’s voor een vergroting).

Chocolademousse

Boekjes met verhaaltjes, gedichten óf recepten. Zoals chocolademousse zonder gedoe uit het kakkerlakje ‘Chocoladetherapie’. Een boekje voor chocoholics, zwelgers en zwijmelaars. En dat is er nog maar één uit een hele serie grappige en liefdevolle boekjes.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op www.kakkerlakjes.nl

Zelf heb ik een paar boekjes besteld. En ‘chocoladetherapie’ ga ik verzenden naar een van mijn vriendinnen. Iemand die dit onderwerp helemaal begrijpt. Niet wars is van een beetje calorieën want een triple chocoladecake kun je nu eenmaal niet maken zonder de overvloedigheid die daarbij hoort.

In dit boekje stond ook een chocolademousse zonder gedoe. En daar houd ik dan weer van ‘geen gedoe’. Natuurlijk heb ik er een eigen draai aan gegeven. Zo eigenwijs ben ik dan ook wel weer. Het is een gegarandeerd recept voor genieten en instant geluk. Want dat is wat chocolade met ons doet.

Reageer, je e-mail wordt niet getoond